YANGıN MERDIVENI KAPıSı TEMEL AçıKLAMASı

Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Blog Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir sair özelliği kilit + kısım seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Dairesel dizayn, basamak izini en aza indirirken mübarek amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar karınin ameliye bir intihap haline getirir.

Biröte şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygun davranıyoruz.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen asliye etken fiil kapının öfkee dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında dikkat edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Binanın ciğerinden adiya doğruca inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fakat genelde kullanılan Yangın Merdiveni Kapısı biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü sektör şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı karınin az çok medarımaişetlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Report this page